MENÜ
D-Gray man Fan Oldal !

                 

                          

                                    Allen Walker


Egy 15 éves fiu.Árva mert a szülei kidobták a furcsa bal keze miatt.Mana Walker aki a 14 Noah (Noé) testvére felnevelt Allent addig amíg Mana meg nem halt egy balesetben.Bal szeme azért van meg átkozva mert egy démon, akit Manának hívnak meg átkozta .Allen megölte Manát a démont. Találkozott Cross tábornokkal aki megigérte neki hogy Ördögűzőt farag belőle. Később Allen elment a Fekete Rendbe ahol sok barátott szerez.Sajnos elveszti egy kis ideig a bal karját de lessz egy új amit úgy hívnak Crow Clown ami a 14 Noénak volt és Allen-ben van a 14 Noé.

 

 

 

 


 

                               Lenalee Lee


Egy 16 éves lány.A Fekete Rend igazgatójának (Komui Lee) a huga.Ő is Ördögűző ahogyan Allen .Sajnos ő is el fogja veszíteni a fekete csizmáit ,de majd kap egy másikat.

 

 

 


   

                                                  Komui Lee


Tudni róla hogy 29 éves.Lenalee bátya.A Fekete Rend igazgatója.Sokszor idegesíti a tudósokat,de néha okos dolgokat is mond.Legtöbször bőg hogy ha Lenalee el megy egy küldetésre a kávé miatt is mert nem jó meg azért is mert hiányzik neki.

 

 

 

 

 

                                                    Lavi


Tudjuk róla hogy 18 éves.Azt is hogy a "Lavi" a 49-ik neve.A 48-ik neve Deak (ejsd:Dík).Egy Bookman más néven egy Króníkás jelölt.Sokszor bolondozik ,általában a küldetéseken.Az ő ártatlansága fegyver típus,és egy kalapács.

 

 

 

 


 

 

 

                                                       Kanda Yuu

Tudjuk hogy 18 éves,és hogy Allenel mindig veszekednek.Volt egy jó barátja aki Almának hívtak csak kicsi korában meg halt.Ők ketten egy olyan helyen éltek ahol meg tiltották hogy Ödögűzök legyenek.De Kand ezt megszegte ,és megölte a leg jobb barátját Almát.Allenből majd nem megölte a 14. Noét.Az ő ártatlansága is fegyver típus, de neki kardja van és úgy hívják hogy mugen.

 

 

 

 

 


 

 

                                                          Miranda Lotto

Egy 25 éves nő.Miranda élete nem valami fényes,sokszor válalt már munkát de sajnos mindig eltölrt valamit vagy ilyesmi.Kicsi korában nem volt egy barátja se.Később csatlakozott a Fekete Rendhez és ott lettek barátai.az ő ártatlansága is fegyver típus ,csak neki egy órája van (Time Record).

 

 

 

 


 

 

                                                     Arystar Krory

 

Azt tudjuk róla hogy 28 éves.régebben egy kstélyban lakott .A falusiak azthitték róla hogy vámpír ezért nem merészkedtek a közelébe.Ő is egy Ördögűző.Az ártatlansága parazita típusu,a fogában van az ártatlansága.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                          Cross Marian Tábornok


Az élet korát nem lehet tudni.Azt viszont igen hogy Allen -nek a mestere.Nem szeret a Fekete Rendben lenni,sőt utálja a Fekete Rendet.Ő az eggyetlen aki két ártatlanságot birtokol és ha jol tudom akkor mind a kettő fegyver típusu bár az egyiket nem is szabadna használnia ,sőt tilos lenne használnia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                     Bak Chan


Azt tudjuk hogy 29 éves .Azt is hogy az Ázsia részleg vezetője.Szerelmes Lenalee-ba.Segített Allenek Vissza adni vagy hozni a balkezét.A déd papája lepecsételt egy falat amiben igazán fou lakik és az öröklődött rá.Képességére nem tudok sokat de annyit tudok hogy örölődik az a képesség amit most használ.

 

Asztali nézet